Belépés Családostul
Sport-és kulturális rendezvények családoknak

Belépés családostul - A kosárlabdázás napja

Az év első becsalos szabadidősport-rendezvényén a vártnál kevesebb csapat játszott a különböző kategóriákban, de ennek is megvolt az előnye: míg tavaly egy csapatnak csak 2 mérkőzésre volt lehetősége, most akár 60 percet is intenzív mozgásban tölthetett el a parketten. Örömteli módon 3 gödi piarista társulat és a váci piarista csapat külön versengett a helyezésekért a középiskolás kategóriában, 5 csapat vetélkedett a baráti társaságok és 2 a családi csapat kategóriában.
Köszönöm mindenkinek a lelkes részvételt, a sportszerű küzdelmet, viselkedést, külön említésre méltó eset is történt: valaki talált egy mobiltelefont, leadta a zsűriasztalnál - a gazdája nagy örömére -, köszönjük a becsületességet az illetőnek! Ma már ez is ritkaság, bár a mi rendezvényeinken még soha nem fordult elő lopás, reméljük nem is kell ettől tartanunk.

 

Eredmények:                                       

Csapatversenyek:

Középiskolások: I. Áki (Vác), II. Feketék (Göd), III. BSZP (Göd), IV. BHSZ (Göd). Baráti társaságok: I. Tárnok 1014 (Budapest), II. Mikesy II. (Göd), III. Mikesy I. (Göd), IV. Áki (Vác), V. Feketék (Göd). Családi: I. Simonék (Göd), II. Felkerék (Göd).
Egyéni versenyek: 
Büntetődobás, Gyermek: I. Simon Martina, II. Vasvári Lili, III. Felker Domonkos, IV. Jáki Csaba. Középiskolás: I. Nagy Dani (Vác), II. Tóth Attila (Budapest), III. Mészáros Gábor (Dunakeszi). Felnőtt: I. Nagy Dániel (Vác), II. Eszter András (Budapest), III. Mikesy János (Göd).
3 pontos dobás, Középiskolás: I. Mészáros Gábor (Dunakeszi), II. Horváth Bálint (Göd), III. Szőcs Dóra. Felnőtt: I. Földváry Gergely (Vác), II. Mikesy Mihály (Göd), III. Mikesy Pongrác (Göd).
Köszönet a fotósoknak: Bea Istvánnak, Vida Ákosnak, Kurdi Iminek a kiváló képekért, a medálok elkészítéséért a Császár házaspárnak, az oklevelek elkészítéséért Dudás Tibornak, a finom kenyérért a Zeke Pékségnek; a segítőknek: Szabó Emesének, Stiglincz Orsinak, Wagner Nórinak a lebonyolításban végzett munkájukért!
Legközelebb a Családi váltó- és ügyességi versenyen találkozhatunk, szívesen látunk minden sportmozgást kedvelő gyermeket, felnőttet és családot. A versenykiírás február 10. körül kerül föl a honlapra.
                             Jó egészséget kívánva, üdvözlettel,
                                                                                            Wagner Laci