Belépés Családostul
Sport-és kulturális rendezvények családoknak

 

Belépés családostul

Családi váltó- és ügyességi verseny

Február 20-án Markó József, gödi polgármester úr megnyitójával vette kezdetét a sportdélutánunk, majd rögtönzött bemutatóval folytatódott: Pető Tibor ült az evezőpadra, párszor meghúzta az evezőket, aztán próbára tette erejét, technikáját Polgármester úr , meg Bábi Gabriella, Sződliget polgármester asszonya is, aki kb. 2 órát töltött velünk sportosan családjával együtt. A versenyt megelőző napon kiderült, a topházasok nem tudnak jönni, mert valami vírus támadta meg intézményük tagjait, így nem vállalhatták a részvételt. Az ügyességi számokban, a váltóversenyben 6  I. kategóriás ill. 4 II. kategóriás csapat vetélkedett, nagy versenyt vívtak egymással sportszerű, derűs, családias keretek között. Gratulálok minden versenyző csapatnak, köszönet, hogy a velünk való testmozgást, a családi versengést választották erre a szombat délutánra!

Továbbiak a családi váltó 2010 menüpontban találhatók, szeretettel üdvözlök Mindenkit,

Wagner Laci

Eredmények:

I. kategória

I. Hevesi család  II. Gyenes család  III. Kakuk család IV. Dalnoki család V. Wehner Richard családja VI. Csaba család 

II. kategória

I. Wehner Géza családja II. Bíró család III. Ruckusék IV. Sipos család

Ügyességi számonként a legjobbak:

Célba dobás- Csaba család 12 ponttal; Célba rúgás- Bíró család 35 ponttal;

Kosárra dobás- Bíró család 15 ponttal; Golf- Wehner Gézáék és Richárdék 5-5 ponttal; Evezés- Gyenes család ;

Tollaslabda- Gyenes család 95 ponttal.

Legközelebb március 20-án találkozunk a gyalogos teljesítménytúrán, ahol 10-30 km-es távot teszünk meg, addig is mindenkinek jó munkát, jó családi együttlétet, nagyon jó egészséget kívánok!

 Az események fotói megtalálhatók Kurdi Imi fotógalériájában: http://picasaweb.google.com/kurdiimi

Film a Dunakanyar TV-ben: http://dunakanyar.hu/index.php?page=hirek&action=reszletes&news_id=12359

 Beharangozó a Családi váltóversenyről a Duna TV-ben Nyilas Elekkel: http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=610970 1 óra 27perc 40 másodpercnél

 

 

 

Köszönetemet fejezem ki Markó Józsefnek, Bábi Gabriellának,hogy eljöttek a versenyre, Pető Tibinek, hogy az evezős állomást fölállíthattuk, és ott vezette is a teljesítéseket, Dézsi Yvettnek a színvonalas zenés bemelegítés levezetését, Varga Pityuéknak, hogy a Pólus Palace részéről a  golf állomást működtették, Kurdi Iminek a nagyszerű képekért, Halmai Gábornak, a tornacsarnok biztosításáért, Emmer Jánosnak, a Scarabeus együttes technikusának a hangosításért, Császáréknak az igényes és egyedi plakettek, tányérok elkészítéséért, a Sápi családnak a segítségért, a büfé működtetéséért,  a  segítőknek: Adri, Edina, Saci, Dodó, Iván, Lénárd, Gerzson, Kristóf, Nóri, Bálint, hogy eljöttek megint segédkezni a nem egyszerű verseny lebonyolításában. Külön köszönöm Gyenes Zsoltnak és Wagner Bálintnak az óvodás focisták bemutatójának megszervezését, lebonyolítását, szép sikereket kívánunk csapataiknak! Köszönet a támogatóknak: Göd Város Önkormányzata, Aphrodite Hotel, Pólus Palace, BSI, Szt. Jakab Zarándok Egyesület, Pálfai ? Vasvári család, FÉTIS KFT, Felsőgödi Rétesház, Ruckus Kft., Wehner Richárd, hogy az anyagi támogatással,  a tombolára fölajánlott díjakkal vonzóbbá tették rendezvényünket!

Wagner Laci