Belépés Családostul
Sport-és kulturális rendezvények családoknak

Képek a Mikulás sportnapról:

https://picasaweb.google.com/112261315975814840017/MikulasSportnap2011

Képek Bea Pistától:

https://picasaweb.google.com/112261315975814840017/MikulasSportnap2011BeaPistaKepeivel


 

A december 3-i Mikulás Sportnappal lezárult a Belépés családostul sorozat 2011-es éve, talán az év legsikeresebb rendezvénye zajlott a Balázsovits Sportcsarnokban és a Németh László Iskolában: tényleg a családokról és a sportmozgásról szólt ez a nap: 35 családi csapat focizott az öt kategóriában meghirdetett tornán, végig elementáris és sportszerű hangulat volt a jellemzője a délelőttnek.

A 8 asztalon és 3 pályán zajló pingpong és tollaslabdaverseny sok gyereket- az utánpótlást!- mozgatta meg leginkább, de azért voltak felnőtt vállalkozók is, akik ebben a két labdajátékban találták meg a föloldódást, a versenyhangulat átélését. A hagyományokhoz híven most is voltak „híres ember” vendégeink, idén nemzetközileg ismert zenészek jöttek el sportolni hozzánk: Konrád György, 87 éves hegedűs, a világhírű Tátrai vonósnégyes tagja; Keller András hegedűművész, karmester; Holló Aurél, az Amadinda együttes jeles tagja;  Várjon Dénes- Simon Izabella zongoraművész házaspár, akik elhozták 10 hónapos gyermeküket is. Öröm volt látni, hogy ilyen elfoglalt zenészeknek milyen jót tesz a sportolás, a sportos közösségben eltöltött egy-két óra. Talán mi is tettünk valamit azért, hogy Gödről jó híreket vigyenek magukkal a nagyvilágba. Nem mindennapi teljesítménynek lehettünk tanúi Konrád művész úr pingpongozását látva, rendkívül jó játszott, fiatalos mozgásával mindenkit elkápráztatott! A sportprogramon kívül hatalmas érdeklődés kísérte Havas Nelli és Sápi Vera kézműves foglalkozását, Wichmann Tamás pedig ismét hozta jó formáját: parádés székelykáposztát és szalontüdőt főzött zsemlegombóccal.

Köszönet a főtámogatóknak, minden egyéb támogatónak, a segítőknek, meg persze a résztvevőknek, mert valóban, nélkülük nem lenne lehetőségünk a Becsal rendezvények lebonyolítására!

Jövőre pedig jön a jubileumi 10. év, hihetetlen, de már ilyen régóta ismerkedett össze sok jó ember, család a sporton, a testmozgáson, a kultúrán keresztül.

Boldog Karácsonyt, boldog új évet kívánunk Mindenkinek!

Wagner család


A nemzetközi zenei életben is sikeres, ismert zenészek fogadták el meghívásunkat, ők is pingpongoznak: Holló Aurél, az Amadinda együttes tagja;

Keller András Liszt-díjas karmester,

 

a Concerto Budapest zenekar karmestere; Várjon Dénes és Simon Izabella, zongorista házaspár;

Konrád György, 87 éves hegedűművész, a világhírű Tátrai Vonósnégyes tagja.

Az ebédet, (szalontüdő, székelykáposzta és túrós csusza volt) Wichman Tamás kilencszeres világbajnok kenusunk biztositotta.

Tamás üzenete azt hiszem mindenkinek szól.

 

 


Támogatók:

A plakáton szereplő fő támogatók melletti további támogatóink:

CBA Príma, Széchenyi Csárda, Aphrodite Hotel, Zikva Kiskereskedés, Barkácsbolt, Betűbolt, Felsőgödi Rétesház,  Csepregi Cukrászda, CBA Diszkont, Kossuth utcai Zöldségbolt, Dalnoki Sport, Kolumbán Attila sződi testnevelő, Képmás Szerkesztőség, BSI