Belépés Családostul
Sport-és kulturális rendezvények családoknak

Az új honlap:

http://www.becsal.org/

 

Kerékpártúra képei

https://plus.google.com/photos/112261315975814840017/albums/5731275278512279009

 

A bátrak túrája

 Áprilisi borongós délelőttön indult el az a bátor emberekből álló csapat, akik hajlandóak voltak a meleg szobát felcserélni, egy teljesen bizonytalan időjárású, egész napos kerékpáros kirándulásra.

Szemerkélő esőben, de kitartóan kerekeztünk Vácig, ahol már érlelődött bennünk a visszafordulás gondolata, de a ritkuló esőcseppek és Markó József polgármester úr csatlakozása a csapathoz elszántabbá tette a társaságot. Igazunk lett és a fentiek meghálálták kitartásunkat, mert aznap már egy szem eső nem esett, így igazán ideális időben folytathattuk utunkat. Első megállónk ismét Verőcén volt, egyik kedves ex-gödi ismerősünknél, ahol felfrissítettük magunkat és újult erővel folytathattuk utunkat egészen Magyarkútig.

Megérkezés után letáboroztunk Verőce-Magyarkút leghangulatosabb családias kisvendéglőjénél, az Irma-forrás mellett, ahol hosszabb pihenő következett mivel itt volt a végcél.

Megcsodáltuk a környéket, jókat beszélgettünk, szervezetünket is feltöltöttük energiával, étel, ital formájában, ki otthonról hozott finomságokkal, ki helyben varázsolt különlegességekkel, amit az Irma-forrás vizével öblítettünk le.

Ezek után, nem csoda, hogy az alvás gyakorlása jobban foglalkoztatott mindenkit, mint a hazamenetel. Némi ejtőzés után azért rászántuk magunkat az indulásra. Hát mit mondjak nem igazán esett jól az első 5 km. Szerencsére ismét megálltunk, Goba büféjénél,

amit csak hosszú búcsúzkodás után tudtunk csak ott hagyni! 

Azt hiszem 50 km letekerése után, nem csoda, hogy mindenkinek sajgott valamije, de ezt a jóleső fáradságot, nem lehet összehasonlítani semmi mással.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, reméljük jól éreztétek magatokat és ismét elmondhatjuk, hogy együtt töltöttünk egy tartalmas napot, örömmel, békében, nyugalomban!

yes

Üdvözlettel: Kurdiimi