Belépés Családostul
Sport-és kulturális rendezvények családoknak

Képek:

Szüreti sportnap 2012

Kedves Hölgyek és Urak!
Szeretettel várunk Mindenkit családjával együtt szeptember 22-én a Gödi SE megújult sportpályáján, futóversenyek, családi és gyerekfoci lesz a program, aki pedig érdeklődik a lovas bemutatók iránt, átmegyünk a Feneketlen tóhoz a Gödi Szüreti Lovas Fesztiválra, ahol a főzőverseny készételei közül kedvezményes áron lehet fogyasztani.
Ebben az évben még lesz kerékpártúra, gyalogtúra, családi focinap, örömmel vesszük, ha minél többen eljönnek és jól érzik magukat velünk a kikapcsolódást jelentő sportmozgás mellett. 
Nagyon sokan Önök közül anyagilag, erkölcsileg is támogatják az idén már 10 éves Belépés családostul mozgalmat, amit ezennel is hálásan köszönünk, viszont egyre nehezebb az igényes, tartalmas minőségi sport és kulturális programjainkat a megfelelő szinten megrendezni, ezért kérem, aki megteheti, segítse, támogassa rendezvényeinket! Kérem, jelezzenek vissza, amennyiben megtehetik ezt, írásban vagy telefonon egyeztessünk a lehetőségek mikéntjéről.
Köszönettel, jó egészséget kívánva,
üdvözlettel,
Wagner László

 

 

Szüreti Családi Sportdélelőtt

Időpont: 2012. szeptember 22. szombat

Helyszín: Gödi SE Sportpálya

Futóversenyek

8.45: Családi futás ( 600 m) 

9.00: 800 m-es futóverseny

( 2001- ben és utána születetteknek)


 

9.15: 1000 m-es futóverseny

( 1997- ben és utána születetteknek) 

9.30: 2000 m-es futóverseny

( 1997-ben és előtte születetteknek) 

10.00: 5000 m-es futóverseny

(1995-ben és előtte születetteknek) 

11.00: Eredményhirdetés- lány- fiú ill. női- ffi kategóriában az I-III. helyezettek érmet, a legalább 50 futóval induló óvodák, iskolák oklevelet, kupát nyernek.

Kispályás foci

9.00: Városi Utánpótlás Kupa – VUK

11.00: Családi foci

Óvodákból és általános iskolák alsó tagozatából várjuk a jelentkezéseket.

12.00: Eredményhirdetés- kategóriánként az I-III. helyezettek érmet, tárgyjutalmat kapnak, a legtöbb csapatot kiállító iskola oklevelet, kupát nyer el.