Belépés Családostul
Sport-és kulturális rendezvények családoknak

Mikulás Sportnap- Családi Foci Kupa

Képek az eseményről:

 

Mikulás sportnap 2013

 

Ez a sportnap méltó zárása volt az év „becsal” sorozatának, beigazolódott, hogy a családi foci kupa az egyik legnépszerűbb eseménye szabadidősport mozgalmunknak.


20 perc a 2013-as Mikulás fociról

 


Néhány szó, mondat, amiért emlékezetes marad számomra ez a délelőtt:

Először fordult elő, hogy az a 37 csapat, amelyik előre nevezett, mind el is jött, külön köszönet ezért az összes jelenlévő családnak!

Megint sportszerű küzdelmek zajlottak, a jó kedv, a mosolygós arcok látványa ragadt meg bennem, a sportos együttlétért voltunk itt ennyien.

Külön tisztelet illeti Major Krisztinát, aki vállalta a játékot az apukákkal erősített gyerekcsapatok ellen.

Az elmúlt évekhez hasonlóan megilletődötten fogadták a kisebbek- meg persze énekszóval- a Mikulást, mindenki örült e momentumnak, meg a szaloncukornak.

A játék mellett sokan éltek az egyéb programokban való részvétel lehetőségével: adventi díszeket készítettek Sápi Verával, Tuskán Andiékkal; sokan ültek le Vágó Ritához, testfestő világbajnoki 6. helyezett művésznőhöz, aki arcfestést vállalt gyereknek, felnőttnek egyaránt. Minden jól sikerült ebben a teremben- köszönjük az áldozatos munkát a Hölgyeknek!

Nagyon örültem, hogy szívesen jöttek a hölgyek, urak a gödi Topház Speciális Otthonból kísérőikkel, jó volt látni, milyen érdeklődéssel, szeretettel töltöttek velünk egy-két órát.

Örömmel láttam Dr. Tuzson Bencét focizni gyerekével együtt- Bencét utoljára 1980-84 között láttam sportolni a testnevelés óráimon, meg a hétvégi szabadidős sportnapokon. Elszáll az idő?

Jó érzés, hogy elfogadták meghívásunkat Nyilas Elek, a Fradi és Mészöly Géza, a Vasas volt válogatott játékosai, és nem csak eljöttek, hanem örömmel beálltak focizni néhány csapatba a szülők helyére, gondolom, ez nekik és a gyerekeknek is óriási élmény volt. Azért is jelentős Géza eljövetele, mert ő a Mészöly Focisuli elnöke, és tudott dolog, hogy a gödiek nagy része tagja ennek a szervezetnek.


Köszönet Bajkó Ildikó igazgatónőnek, hogy befogadtak minket a Németh László Általános Iskolába, és köszönet Barcs Balázsnak az orvosi ügyelet elvállalásáért.

Köszönet a nap fő támogatóinak:

Felsőgödi Rétesház; NEA; Dalnoki család; Göd Város Önkormányzata; La Lorraine Bakery Group

Szeretettel üdvözölök Mindenkit,

Wagner László

Kérés!

Örömmel venném, ha írnátok pár mondatot a honlapra vagy e-mailben, miért jöttök el egy-egy „becsal” programra, milyen hatása van közös kimozdulásotoknak a családi életre, a gyerekekkel való kapcsolatotokra, a baráti kapcsolatok alakulására.

Előre is köszönöm ilyen irányú támogatásotokat.


Eredmények.

I.kategória ( 8 csapat)- I.kategória: I. Dalnoki  II. Fellner   III. Vegyigyümi

II. kategória ( 6 csapat)- I. Hertel család II. Schuszter család III. Garaba család

III. kategória ( 5 csapat)- I. Debrei- Faludi család II. Horváth család III. Kobza család

IV. kategória ( 6 csapat)- I. Belán- Horváth család II. Knáb család III. Lengyel-Kovács család

V. kategória ( 8 csapat)- I. Major- Mudri család II. Galba- Muka család III. Sidó család

 

VI. kategória ( 4 csapat)- I. Kovács- Horváth család II. Papp család III. Urbán-Juhász család


12:42-től
Mészöly Géza tavalyi élményei a gödi családi foci tornánkról