Belépés Családostul
Sport-és kulturális rendezvények családoknak

 

 Tavaszi gyalogtúra

Időpont: 2014. március 23. vasárnap

Köszönjük Maglódi Áginak a kitűnő túraútvonal javaslatát. Ugyanis nyerőnek tűnt a Budapest- közeliség, a táv hossza, az étkezési lehetőség. Ennek mind köze lehet ahhoz, hogy 100 fő fölött volt a résztvevői létszám, több olyan család is eljött, akiknél a legkisebb gyerek még 1 év körüli, Papp-Törek kollégám két gyerekével Pencről indult el reggel, 11 autóval érkeztek Pomázra Gödről, Fótról, Budapestről, de büszkeséggel töltheti el a szervezőt, hogy két különbuszt töltöttünk meg gyerekekkel, felnőttekkel, sok-sok családdal. Volt aki hívta barátait, munkatársait, tényleg olyan emberekkel lehettünk együtt, akiknek fontos a sportos életmód, fontos a jó társaság, szeretnek beszélgetni ismerősökkel, ismeretlenekkel. Polgármester úr már biztos tagja a gyalogos, biciklis „becsal” túráknak, egyre többen jönnek a Gödi Senior Kajakos Klub tagjai közül, egyik fő támogatónk, Süle Józsi nem csak velünk tartott feleségével, fiával, meg kutyájukkal, hanem kitűnő házi pálinkával, házi kolbásszal, sonkával kínálta közösségünk tagjait. Először fogadta el meghívásunkat Marton Zsolt atya, Göd plébánosa, aki teljesen föloldódott közöttünk, látszott rajta, milyen fontos neki a szabadidősport, a közösséghez tartozás, az emberekkel való ismerkedés.Jó érzés volt látni, milyen szívesen voltak velünk a TOPhÁZ lakói két kísérő nevelőjükkel.Nagyszerű ebédet kaptunk a Menedékházban, hangulatos hely- szimpatikus tulajdonossal, alkalmazottakkal.

Külön köszönet Herpai Sanyinak, aki feleségével, két kisgyerekével érkezett, és mint részben pomázi lakos- a pomázi Magyar Vár tulajdonosa-, tájékoztatót tartott a Teleki - Wattay Kastély történetéről.

Még egyszer köszönet a nagy érdeklődésért, a kikapcsolódást jelentő együttlétért, hamarosan találkozhatunk a biciklis napunkon, meg a sportmajálison!

Wagner Laci


Riport Wagner Lacival, 13:56-tól


Mindenkinek köszönjük a fantasztikus képeket!

Bődey János képei:

 

Kőhegy Bődey Jánostól

 

Kurdiimi képei:

 

Kőhegy

Maglódi Ági képei:

https://plus.google.com/photos/102727095478374065612/albums/5994045613744786433

 

Horváth István képei:

https://picasaweb.google.com/116476045985610085808/2014Marcius23ValogatasNelkul