Belépés Családostul
Sport-és kulturális rendezvények családoknak

Gödi Sportmajális

Belépés családostul

Nagyszerű érzés volt ismét, hogy több száz embernek, sok-sok családnak vonzó a szabadidősport, megtalálja benne a kikapcsolódás, a testmozgás, a családi együttlét, a barátkozás, a társalgás, a közösségi együttlét örömét.

Különösen fontosnak tartom, hogy mindezt helyben, lakóhelyünkön tudjuk biztosítani azoknak, akiknek igénye van a sportos szabadidős programokon való részvételre. Öröm volt látni, ahogy egy-egy ember, több családtag hol kosárlabdázott, hol focizott, hol pingpongozott, mindenhol csak mosolygó arcokat lehetett látni. Köszönet a Gödi SE elnökének, Horváth Lacinak, hogy biztosította számunkra a sporttelep használatát, köszönet a GSE szakosztályai közül a kosarasoknak, az asztaliteniszezőknek, a tollaslabdásoknak, a kajakosoknak a sportágbemutatóért, Beának, hogy vonzó ügyességi pályát épített föl a kis gyerekeknek a frissen alakuló atlétika szakosztály részéről.

Ilyen még nem fordult elő a sportos majálisok elmúlt 17 évében: bekéredzkedett egy-egy csapatba az alpolgármester úr, a plébános atya és káplánja, és spanyol, olasz nemzetiségű férfiak is focizott. A díjátadás is méltó volt az esemény rangjához: Markó József polgármester úr és Tuzson Bence országgyűlési képviselő úr és Marton Zsolt plébános úr segédkezett ebben a nemes feladatban.

Természetesen a középpontban a foci volt: 21 gyerekcsapat, 3 női, 12 férfi csapat küzdött az érmekért, köszönet Szajbert Marikának, aki már évek óta biztosítja a felnőtt torna érmeit, serlegeit a Felsőgödi Karitász csoport nevében, és minden elismerést megérdemelnek a VUK ( Városi Utánpótlás Kupa) focitorna rendezői, Gyenes Zsolt, Sápi Zoli és fia, ifj. Sápi Zoltán.

Futball eredmények:

IV. Bednárik László Emléktorna: I.Bimbó II. Yhtos III. Royal

VUK- ovisok: I. Kastély II. Kincsem III. Vegyes csapat

VUK- 1-2. oszt: I. Németh László 2/b-c II. Huzella 1/a III. Németh László 2/d

VUK- 3-4. Oszt.: I. Németh László 3/c II. Németh László 4/b III. Búzaszem 4. oszt.

VUK- 5-6. oszt.: I. Huzella 5/c II. Németh László 6/e III. Németh László 5/ b-d

Kosárlabda: Családi különdíjas: Wehner Richárd családja

Wagner László

 

Fő támogatóink: Göd Város Önkormányzata, EMMI NEA Felsőgödi Karitász Csoport