Belépés Családostul
Sport-és kulturális rendezvények családoknak

Becsal Göd – Őszi gyalogtúra

Óriási érdeklődés övezte őszi gyalogtúránkat, a szokásos társaság mellé sok új ember csatlakozott városunkból, Dunakesziről, Sződligetről, Vácról, Tahitótfaluból. Ez azt jelzi, hogy nagy népszerűségnek örvend a becsalos gyaloglás- igényük van fiataloknak, idősebbeknek, hölgyeknek, férfiaknak, kisgyermekes családoknak a természetjárásra, a közösséghez tartozásra.

Mindenki nagyon jól érezte magát, számomra emlékezetes marad a nógrádi vár látványa, az, hogy egyre többen hoznak magukkal fényképező gépet, Bea Pista és Kurdi Benji kiváló- közte több művészi!!!- képek alkotásával segíti számunkra a túra későbbiekben történő fölidézésének lehetőségét. A kisgyerekek többsége jól bírta a megpróbáltatásokat, van esély rá, hogy a felnőttek jó példamutatásával a testmozgást gyakorló életmódot fognak folytatni felnőttként is.

Megbeszéltük, hogy létrehozzuk a gödi túraszakosztályt, ami azt jelenti, hogy minimum havi rendszerességgel szerveződnek majd a gyalogtúrák, igény esetén elindulunk a Nemzeti Bajnokságban a teljesítménytúra sportágban.

Jó volt látni a sok jókedvű embert, köszönöm mindenkinek, hogy együtt lehettünk,

üdvözlettel,

 

Wagner Laci

Képek a túráról:

 

BeCsal gyalogtúra Bea Pista képeivel

 

 

Őszi túra 2015 Kurdi Benjámin képeivel