Belépés Családostul
Sport-és kulturális rendezvények családoknak

 Tavaszi biciklis nap  

Április 16-án a „becsal” biciklisei különleges élmény részesei lehettek: a váci Püspöki Palota előtt személyesen fogadott minket Miklós püspök, köszöntő szavai után végigkísért bennünket a palotakerten, ahol egy szamár, aztán birkák, bárányok, nyulak, galambok is találhatók, szinte egy kis állatkertben érezhettük magunkat. Érdekes információ még, hogy hétvégenként püspök atya eteti állatait, azt hiszem, ez is jól jellemzi az ő különleges, vonzó, igazán egyedi személyiségét!

Egyórás palotalátogatás követte a szabadtéri sétát, Cservenák Péter élvezetes előadást tartott Vác és egyházi épületeinek múltjáról, jelenéről, körbejártuk vele a fantasztikus műtárgyakkal, festményekkel teli termeket.

Csoportunk egyik része hazaindult Gödre e kulturális csemegét követően, de szép számmal mentünk tovább két keréken Nagymarosig, onnan pedig vissza. Örömmel tapasztaltam, hogy nagyon sok új emberrel, több gyerekes családdal ismerkedhettünk meg, ami bizonyítja, van igény a sportos, kulturális közösségépítő szabadidős programokra.

A túra képei Kurdiimitől:

 

Kerékpártúra Nagymaros 2016

Bea Pista képei:

 

Kerékpártúra Bea Pista képeivel